Трима младежи са загинали след пиротехнически взривове в Германия.  18-годишен загива

...
Трима младежи са загинали след пиротехнически взривове в Германия. 
18-годишен загива
Коментари Харесай

Трима младежи са загинали заради фойерверки на Нова година в Германия

Трима младежи са починали след пиротехнически гърмежи в Германия. 

18-годишен умира в Кобленц, откакто запалил петарда, оповестиха от полицията. Вследствие на гърмежа младият мъж е умрял, макар че е бил настанен в реанимация. Продължава разследването на събитията.

Друг 18-годишен мъж е умрял в Ешлкам, Бавария, след тежки пострадвания на главата. По първична информация младежът е хвърлил петарда в пластмасова тръба. Фойерверкът гръмнал сега, в който главата на мъжа била над тръбата. Криминална полиция обяснява аргументите за случая.

В Саксония 22-годишен мъж почина при взривяване на топка-бомба. Според полицията в Гьорлиц младежът е закупил нелегално пиротехника в Чехия. При гърмежа той е получил тежки пострадвания по лицето и е умрял на мястото на случая.

От берлинската полиция оповестяват, че 40-годишен  мъж е изгубил ръката си, до момента в който е изстрелвал сигнална ракета в квартал Каулсдорф. Веднага след запалването ракетата избухнала в ръката му.

Най-малко 15 служители на реда са потърпевши в Берлин поради фойерверки. Около 300 протестиращи са арестувани, доста от тях за нарушение на Закона за експлозивите, осведоми bTV.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР